Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tallin pääsivuille

 

 

 

Tervetulleita ovat niin kilpailukutsut kuin muutkin yhteydenotot. Mainostus on kuitenkin kielletty. 

 

 

 

 

 1  2  3  4  5  6  7  > >> 

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on yhdeksän miinus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Filly VRL-14281
Kotisivut: http://nemo.suntuubi.com/

29.04.2018 13:32
Hei, olen myynyt teille hevosen Kosmos mutta ei näytä löytyvän tallista joten otan sen takaisin myytäviin. Ilmoittele jos olet vielä kiinnostunut.

Vastaus:

>>

Nimi: Huusari
Kotisivut: http://hevosjarvi.weebly.com/

10.09.2017 22:32
Heissan! :)

Mitä teidän syksyyn kuuluu?
Heppiksen suurpäivitys on vihdoin ohi! Menihän siihen reilut puolivuotta, mutta sen arvoista se on ollut! Nyt pystyy vihdoin järjestämään uusia tapahtumia ja tunteja, kun vanhat ei paina. Meillä onkin nyt syksyllä kolmet sänkkärirallit (käykäähän osallistumassa, jos että ole vielä sitä tehneet!), pohkeenväistötuntia ja vaellusta Pariisiin ainakin. Näihin kaikkiin saatte myös te yhteistyötallilaiset osallistua. Tulossa on syksyn mittaa mm. agilitykurssia ja koulu- ja estetunteja niin helpoilta kuin vaativiltakin tasoilta. Varsoja ei ole syntynyt nyt, loppuvuodesta en osaa sanoa.
Toiminta starttaa siis nyt käyntiin ehkä vähän vauhdikkaastikin, mutta niin on ylläpitokin vauhdissa.

​Mitä teidän hevoslaumalle kuuluu?
Meidän hevoslauma on paisunut jo noin 230 päiseksi + muiden yksärit. Aikalailla on kaikki pysyneet kunnossakin, ei ole mitään isompia turmia sattunut. Toivottavasti koko loppuvuosi menee samalla kaavalla! Jos jotakuta kiinnostaa, niin Figoa tarjotaan ylläpitoon, koska aika ei vain yksinkertaisesti enää riitä ruunalle.. http://vrthevosjarventila.proboards.com/thread/268/yll-pitoon-tarjotaan

Onko tullut jotain uutta?
Meillä tuli tänä vuonna ihan uutuutena kurssitoiminta, ja ensimmäisenä kurssina koskaan järjestämmekin alkeiskurssia. Niitä on tulossa lisää jossain vaiheessa mm. hevosten yleisimmistä sairauksista,agilitystä jne. Näihin saa siis kuka tahansa osallistua. Heppiksen työntekijäkuntaa uusittiin myös ja nyt on jokaisessa tallissa oma tallipäällikkönsä, jonka alaisuudessa toimii sitten tallityöntekijät. Myös pari uutta ratsastuksenopettajaa on tullut mukaan remmiin. Kasvava tila vaan tarvitsee hirveän määrän työntekijöitä, joten koko ajan haetaan lisää työntekijöitä ja kohta saattaa aueta myös tallipäällikön virkakin.

Millaisia suunnitelmia loppuvuodeksi?
Meillä on loppuvuodeksi luvassa leiriä ulkomaille, tunteja, vaelluksia, kursseja ja toivon mukaan jotain spesiaalia. Mahdollisesti myös aikataulujen ja yhteistyön pelatessa jo loppuvuodeksi saadaan yhteistyötallien kanssa leiri pystyyn. Tätä odotamme innolla!

Erittäin iloista ja aurinkoista alkanutta syksyä jokaiselle! :)

Syysterveisin,
Huusari ja Bella Heppiksen väen kera

Vastaus:

En nyt oo ollu kovin aktiivisena, mut kiva kuulla et siellä ollaan oltu!

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

16.05.2017 10:26
Hei! Merkitsin sivusi epäaktiiviseksi listalla. Jos vielä aktivoidut, ilmoitathan asiasta Muokkaa-sivun kautta. Yli vuoden päivittämättä olleet sivut poistetaan listalta.

Vastaus:

juu

Nimi: Huusari
Kotisivut: http://hevosjarvi.weebly.com/

19.01.2017 19:39
Tammikuun yhteistyökirje kolahtaa postilaatikkoon:

Heissan everybody! :)

Miten teidän uusi vuosi on pyörähtänyt käytiin?
Siitä on yli kaksi vuotta kun viimeksi kirjoittelimme y-työkirjettä.. Aika on rientänyt hurjaa vauhtia eteenpäin ihan huomaamatta. Paljon on ehtinyt tapahtua kuluneiden vuosien varrella. Valtavan suuria muutoksia Heppiksellä ei ole tapahtunut. Toiminta on pysynyt samana, hevoskanta on monipuolistunut ja kasvanut. Nykyään meillä onkin jo 201 hevosta + yksityiset, miten teillä? Huusarilla on lukio takanapäin ja ylioppilaslakki onnellisesti päässä, samoin Uuden-Seelannin reissu on tehty. Bellalla jatkuu edelleen koulujutut, Huusari ei vielä tiedä milloin seuraavan kerran pääsee kouluun. Heppistä ollaan päivitetty koko alkuvuosi, esimerkiksi työpaikkoja on uusittu, samoin hevoslistaukset tullaan laittamaan uuteen uskoon. Vihdoin ja viimein Huusarin burn-out on selätetty ja Heppis on noussut aktiivisten päivitysten joukkoon.

Onko teillä millaisia suunnitelmia tulevalle vuodelle?
Meillä päällimmäisenä on perinteinen ratsastusvaellus Pariisiin helmikuun loppupuolella. Lämpimästi tervetuloa osallistumaan! (http://vrthevosjarventila.proboards.com/thread/254/vaellus-pariisiin-20-02 -2017?page=1&scrollTo=11717) Maaliskuussa on luvassa talvileiriä, sekä laukkakisoja. Tuntijärjestelmäämme on muokattu rajummalla kädellä, jotta ei kävisi väsähtämistä opettajien osalta. Jossain vaiheessa on luvassa myös ainakin yksi kurssi, jonka aihetta ei ole sen kummemmin päätetty. Paljon on suunnitelmissa ja toivottavasti saadaan ne toteutettua!

Onko teidän hevoslaumamme pysyneet terveinä?
Dynamiite Jackin tilanne ei juurikaan ole helpottanut vaan ollaan edelleen sairaslomalla. Samoin muutamalla muulla hevosella on ongelmia jalkojen kanssa, sekä yhdellä selän kanssa. Muutoin on hevosemme pysyneet perusterveinä, josta pitääkin olla tyytyväinen. Toivottavasti mitään vakavempaa ei tapahdu!

Miten teillä kasvatustoiminta?
Meillä syntyi viime vuonna pari kasvattia, joista 7 on tällä hetkellä myynnissä. (http://hevosjarvi.weebly.com/kasvatus.html) Tälle vuottakin on pari kerennyt syntyä ja loppuvuodelle olisi suunnitelmissa kanssa syntyä pari hevosta. Rodut vaihtelevat laidasta laitaan, aina suomenhevosista turkemaaninhevosiin. Meillä onkin päässyt hevoskanta laajenemaan niin hurjaksi, että kaikista roduista ei olla edes ennen kuultu, vaan on joutunut googlailemaan, että mikäs se tämä on? :D

Kiinnostaisiko teitä jokin yhteinen tapahtuma talliemme välillä?
Tuntuu toisinaan, että virtuaalitallien väliltä puuttuu kokonaan yhteisöllisyys ja sitä kaipaisi enemmän keskinäistä kanssa käymistä. Meillä olisi halu järjestää jokin yhteinen tapahtuma onnistuneesti joko meillä tai teillä, jos teitä kiinnostaa? Tai miksei jossain muussakin maassa?

Talvisin terveisin,
Heppikseltä Huusari ja Bella

Vastaus:

Kävin vastaamassa teille :)

Nimi: Filly VRL-14281
Kotisivut: http://nemo.suntuubi.com/

03.12.2016 15:52
Moikka! Olen myynyt teille tänne risteytysponi Kosmoksen, missäköhän hevonen mahtaa olla nykyään?

Vastaus:

Ilmoitin teille päin.

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

12.10.2016 09:05
Hei! Merkitsin sivusi epäaktiiviseksi listalla. Mikäli sivua aletaan taas joskus päivittämään, ilmoitathan sivujen aktiivisuudesta "Muokkaa"-lomakkeella. Yli vuoden päivittämättä olleet sivut poistetaan listalta.

Vastaus:

Juu, eiköhän täältä vielä joskus nousta. :)

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://iwona.suntuubi.com/

02.08.2016 13:06
Heippa! Olemme palanneet kesälomaltamme ja karsimme jälleen epäaktiivisia talleja asiakaslistaltamme. Vastailethan meille päin 9.8 mennessä, oletteko vielä aktiivisia. Mikäli vastausta ei kuulu, poistelemme automaattisesti listalta. :-)

Vastausta odotellen,
Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Vastaus:

Kävinkin ilmoittelemassa.

Nimi: Ófelía
Kotisivut: http://awen.suntuubi.com/

06.06.2016 18:25
Hello mah friends!

Awen on jälleen auki, hurraa! Systeemiä on hiukan muuteltu, joten tutustuthan sivuihin kunnolla. Asiakaslista on poistettu ja tilalle otettiin kanta-asiakkuus, eli jos et halua jatkaa spessuna niin ilmotathan siitä mahdollisimman pian.

Pidemmittä puheitta, tervetuloa takaisin!
-Ófelía Allaway

Vastaus:

Kävin muistaakseni sielläpäin jossain vaiheessa ilmoittelemassa.

Nimi: Jesy
Kotisivut: http://zodiac.w2.fi/

29.05.2016 21:02
Moikka! Samin sijoitukset tosiaan tarvitsisin sen vanhempien jälkeläisnäyttöä varten laatuarvosteluihin. Sani on jo näitä näyttöjä vaille valmis, joten jos aika ripeästi saisit ne sivuille, niin saisin ilmotettua Sanin jo kesäkuun laatikseen. (: ilmottautuminen on siis 1-10.6 joten siihen mennessä jos ne sais sivuille näkyviin.

Vastaus:

Homma hoidettu!

Nimi: White Warrior
Kotisivut: http://surgeresolis.suntuubi.com/

27.04.2016 15:06
Hei, Surgere Luna muuttaa uuteen osoitteeseen :) Vaihtaisitteko uuden sivuston nimen ja linkin?
Ja kertokaa, jos ette enää halua jatkaa Surgere Soliksen linkkarina meille päin ->

Vastaus:

Näin tehdään :)

TALLI ON MUUTTANUT

ulkoasu © Sanni VRL-14068, kuvat © AK

virtuaalitalli / sim-game stable, virtuaalihevonen /  sim-game horse

©2019 Virtuaalitalli Springfields - suntuubi.com